Termeni si conditii

Termeni si conditii

Termeni si conditii

Redactat în concordanta cu prevederile Legii nr. 677 din 2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Politica de confidentialitate

Prin utilizarea site-ului www.imobiliareoltenia.ro acceptati politica de confidentialitate a datelor prezentata în cele ce urmeaza. Politica de confidentialitate se refera la colectarea si utilizarea informatiilor personale pe care ni le furnizati atunci când vizitati acest site.
Accesarea site-ului www.imobiliareoltenia.ro  sau a oricarei parti din acest site presupune acordul tacit si fara rezerve cu termenii ce urmeaza.

Termeni Generali

Ne rezervam dreptul de a modifica sau îndeparta la libera alegere portiuni ale paginii de Termeni si Conditii. Veti gasi de fiecare data ultima varianta a paginii de Termeni si Conditii la aceasta adresa împreuna cu data ultimei modificari. Acest document stabileste reguli care privesc exclusiv site-ul www.imobiliareoltenia.ro si nu au nici un efect asupra site-urilor catre care avem legaturi din site-ul www.imobiliareoltenia.ro  sau care au legaturi catre www.imobiliareoltenia.ro

www.imobiliareoltenia.ro  poate schimba continutul site-ului la orice moment, poate aduce modificari de structura, continut si accesibilitate, poate sista furnizarea informatiilor pe site, fara un acord prealabil si fara vreo notificare catre dumneavoastra ori catre terte persoane.
www.imobiliareoltenia.ro poate schimba, suspenda sau întrerupe, în orice moment, fara a anunta în prealabil, site-ul www.imobiliareoltenia.ro poate limita accesul la site ori la anumite parti din site. Totodata, poate limita accesul la anumite facilitati/frame-uri din site, poate aduce limitari de acces anumitor IP-uri fara notificari si fara vreo raspundere.

Continut

Continutul site-ului este destinat uzului personal, fara scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate (incluzând, dar fara a se limita la, articole, informatii, fotografii, date, clipuri audio/video-generic numite continut) sunt protejate de catre dispozitiile legale incidente: Legea nr. 8/1996, cu modificarile si completarile ulterioare - privind dreptul de autor si drepturile conexe, Legea nr. 84/1998 - privind marcile si indicatiile geografice si Legea nr. 129/1992, republicata - privind desenele si modelele industriale. Lipsa mentiunii privind unele texte legale ori dispozitii incidente nu duc la inaplicabilitatea acestora.

Site-ul si continutul sunt protejate de catre Legea drepturilor de autor din România, precum si de dispozitiile privitoare la copyright aplicabile în alte teritorii decât România. Dumneavoastra nu puteti copia, stoca, modifica ori transfera cu orice titlu, în parte ori întreg site si/sau Continutul. Exploatarea este libera, sub conditia non-comercialitatii si respectarii termenilor impusi de catre www.imobiliareoltenia.ro.

Orice forma de copiere, stocare, modificare si/sau transmitere a continutului este expres interzisa, fara acordul prealabil si scris al www.imobiliareoltenia.ro.

www.imobiliareoltenia.ro nu raspunde de eventualele prejudicii, litigii existente, nascute ori izvorâte în legatura cu/din copierea, stocarea, modificare ori transferarea întregului ori a unei parti din continut în orice mediu.

Informatii colectate

Informatiile pe care le colectam difera în functie de modul în care folositi site-ul. Este posibil sa utilizati site-ul fara a fi nevoie sa ne furnizati informatii personale, dar daca doriti sa folositi unele din serviciile pe care vi le oferim este posibil sa va fie cerute informatii personale ca: numele, adresa de e-mail, adresa fizica, numere de telefon, CNP. Aceste informatii sunt colectate numai atunci când acceptati voluntar si în cunostinta de cauza trimiterea lor catre noi. Ne angajam ca în fiecare pagina unde va cerem aceste informatii sa punem un link (o legatura) catre acest document pentru a-l putea consulta ori de câte ori este cazul.

Transmiterea de informatii catre www.imobiliareoltenia.ro echivaleaza cu acceptul acordat www.imobiliareoltenia.ro  si societatilor afiliate ca liber de orice obligatie privind achitarea unei plati si/sau remuneratii, ne-exclusiv si pe o perioada de 50 de ani, sa utilizeze, copieze, publice, distribuie, în orice mod si cu orice titlu, în orice mediu existent ori descoperit în viitor, aceste informatii. 

În plus fata de informatiile personale sistemele noastre colecteaza în mod automat o serie de informatii anonime care ne ajuta sa întelegem mai bine cum este folosit site-ul si cum putem sa ne îmbunatatim serviciile. Aceste date includ, dar nu se rezuma la, adresa de IP a computerului cu care accesati site-ul, sistemul de operare folosit, software-ul de navigare folosit si timpul petrecut în site.

Atunci când vizitati site-ul este posibil ca date despre dvs. sa fie colectate si de parti terte ca de exemplu sisteme de contorizare a traficului si sisteme de publicitate online.

ÃŽn cazul în care v-ati înregistrat si folositi serviciile www.imobiliareoltenia.ro, va obligati, garantati si acceptati urmatoarele:

 

Toate informatiile pe care le-ati furnizat în procesul de înregistrare a cererii dumneavoastra privind utilizarea serviciilor sunt adevarate, complete si conforme cu realitatea. De asemenea, va obligati sa notificati www.imobiliareoltenia.ro despre schimbarile care se produc cu privire la informatiile transmise în procesul de înregistrare.

Nici unul dintre URL-urile pe care le-ati comunicat catre www.imobiliareoltenia.ro Ã®n procesul de înregistrare nu poate contine pagini ce includ informatii de genul celor de mai jos:
- material rasist, xenofob, antisemit si orice alt gen de material care încurajeaza ura unei anumite categorii umane, profesionale, etc;
- material care încurajeaza sau promoveaza activitati violente sau ilegale;
- material care încalca sau eludeaza în orice fel, reglementarile legale în vigoare încluzând, dar fara a se limita la: dreptul de autor, drepturile acordate inventatorilor, detinatorilor de marci si orice alte drepturi protejate de materia proprietatii intelectuale si industriale, dreptul la intimitate al persoanei, drepturi conferite de un contract, etc.
- material care promoveaza, face trimitere la sau utilizeaza software sau servicii de natura sa trimita emailuri nesolicitate;
- material care incalca orice prevederi ale legislatiei nationale, comunitare sau ale normelor de reglementare internationale;
- material cu caracter de amenintare, abuziv, de hartuire, calomniator, insultator sau defaimator, obscen, profanator, indecent, sau supus oprobiului public;
- ca sunteti unic si direct responsabil pentru continutul informatiilor introduse pe site-e sau transmise altor membri;
- sa nu publicati materiale care contin virusi, viermi sau alte programe cu intentia de a distruge sau limita functionarea hard/soft a calculatorului;

Nu folositi site-ul pentru a încarca posta, difuza sau transmite în alt mod orice tip de publicitate, materiale promotionale, "junk mail", "spam" sau în orice alte scopuri;

De asemenea, utilizatorul îsi asuma întrega raspundere civila si penala pentru informatiile pe care le transmite sau le publica pe Internet folosind serviciile puse la dispozitie de www.imobiliareoltenia.ro;

Totodata, prin transmiterea de informatii catre www.imobiliareoltenia.ro, se prezuma acordul dumneavoastra privind despagubirea www.imobiliareoltenia.ro si/sau a tertilor ca urmare a existentei/nasterii unor prejudicii de orice fel din utilizarea, copierea, publicarea sau distribuirea respectivelor informatii. www.imobiliareoltenia.ro nu accepta o raspundere limitata din partea furnizorului de informatii. â€‹

Utilizarea informatiilor

Informatiile personale pe care vizitatorii le prezinta pe site-urile noastre sunt folosite doar în scopul în care au fost prezentate în afara de cazul în care noi dezvaluim/publicam alte utilizari în acesti Termeni si Conditii în momentul colectarii informatiei.

Copii ale corespondentei trimise de pe site, care ar putea contine informatii personale, sunt stocate ca arhive doar pentru pastrare si back-up. Trebuie sa fiti constient ca furnizarea prin site-ul nostru a acestor informatii unui agent imobiliar va avea drept urmare, faptul ca informatiile sunt transferate agentului imobiliar si vor fi aliniate obligatiilor de securitate ale agentului imobiliar, iar acestea ar putea sa nu corespunda cu acesti Termeni si Conditii.

 

Dezvaluirea/Publicarea informatiilor

Exceptând unde ati aprobat  sau unde dezvaluirea este necesara pentru atingerea scopului în care informatiile au fost prezentate, informatia personala poate fi dezvaluita/publicata în situatii speciale, în care noi avem motive sa credem ca este necesara identificarea, contactarea sau actionarea legala împotriva oricui dauneaza, ofenseaza sau se amesteca (cu sau fara intentie) în drepturile sau proprietatea noastra, a utilizatorilor nostri sau a altor persoane carora astfel de activitati le-ar putea dauna. De asemenea noi vom face cunoscute informatii personale când în mod cinstit credem ca legea necesita/solicita dezvaluiri.

Securitate

Noi ne straduim sa asiguram securitatea, integritatea si sa protejam sfera privata a informatiilor personale prezentate, sa revizuim si sa actualizam masurile noastre de securitate în concordanta cu tehnologiile actuale. Din pacate nici o transmitere de date prin internet nu este garantata ca fiind în totalitate sigura. ÃŽn orice caz noi ne vom stradui sa luam orice masuri rezonabile pentru protectia informatiilor personale pe care dvs. le transmiteti noua sau din produsele si serviciile noastre online sau offline. Odata ce primim informatiile dvs. vom face eforturi pentru a asigura securitatea lor în sistemele noastre. ÃŽn afara de aceasta angajatii nostri si furnizorii de servicii legate de/asociate cu sistemele noastre de informatii sunt obligati sa respecte confidentialitatea oricaror informatii personale aflate în posesia noastra. Noi nu vom asuma raspunderea pentru cazuri/accidente ca urmari ale acceselor neautorizate la informatiile dvs. personale. www.imobiliareoltenia.ro  este constient de importanta protejarii informatiilor colectate despre dvs., în mod special acele informatii capabile sa va identifice ca individ ("informatii personale"). Acest document guverneaza modul în care colectam si utilizam aceste informatii. Acesti Termeni si Conditii ar trebui verificati periodic pentru a fi la curent cu orice modificari. Comentariile dvs. sunt binevenite (office@imobiliareoltenia.ro).

Cookies

Cookies sunt date pe care un site web le transfera pe hard-disk-ul unei persoane în scopul de a le stoca. Cookies sunt standarde industriale si sunt folosite de cele mai multe site-uri, inclusiv de cele administrate de noi, usurând accesul permament al unui utilizator la un site. Aceasta tehnologie ne permite sa adaptam site-ul la nevoile dumneavoastra. ÃŽn ideea de a oferi un serviciu personalizat utilizatorilor nostri, www.imobiliareoltenia.ro  poate folosi cookies-uri pentru a facilita stocarea si urmarirea preferintelor dumneavoastra. Spre exemplu, putem folosi cookies-uri pentru a va putea identifica si pentru a va putea furniza informatii si servicii bazate pe preferintele pe care vi le-ati exprimat în vizitele dumneavoastra anterioare. De asemenea, retele terte de publicitate online pot folosi cookies-uri pentru a putea adapta mesajele publicitare în functie de preferintele dumneavoastra. Cookies-urile sunt fisiere de tip ".txt", oferite browserului dumneavoastra de un server web si stocate apoi pe hard-discul computerului dumneavoastra. Folosirea cookies-urilor este un standard actual la multe dintre site-eurile importante pe care le vizitati. Majoritatea browserelor sunt setate sa accepte cookies-uri. Daca însa preferati acest lucru, puteti reseta browserul dvs. fie sa va anunte ori de câte ori primiti câte un cookies, fie sa refuze chiar acceptarea cookies-urilor. Trebuie însa sa aflati ca unele sectiuni ale site-ului nostru nu vor putea fi vizualizate normal daca ati setat browserul dumneavoastra sa respinga cookies-urile.

Trebuie de asemenea sa retineti ca ori de câte ori dezvaluiti în mod voluntar informatii personale în mediul de comunicare online, prin forumurile online, programul de e-mail, programul de FTP, grupurile de discutii, serviciile de chat, informatia dezvaluita de dvs. poate fi usor colectata si folosita de persoane neautorizate. Desi www.imobiliareoltenia.ro  face tot posibilul sa protejeze informatia dvs. personala, www.imobiliareoltenia.ro  nu va poate asigura sau garanta securitatea oricarei tip de informatie pe care ne-o transmiteti, astfel încât transmiterea informatiei într-un mediu inadecvat se face pe propriul dvs. risc. Trebuie sa întelegeti deasemenea ca sunteti unicul responsabil pentru mentinerea secretului informatiilor (parole, nume de utilizator, etc), legate de conturile pe care le-ati dobândit ca urmare a folosirii serviciilor oferite de noi.

Accesul la informatii

Ne vom stradui sa luam orice masuri rezonabile pentru protectia oricarei informatii despre dvs. , si sa mentinem aceste informatii corecte si la zi. Oricând veti descoperi informatii incorecte despre dvs. ne puteti contacta pentru a le corecta. ÃŽn afara de aceasta, angajatiii nostriii si furnizoriii de serviciii legate de/asociate cu sistemele noastre de informatii sunt obligati sa respecte confidentialitatea oricaror informatii personale în posesia noastra.

Declinarea garantiei

www.imobiliareoltenia.ro nu ofera nici un fel de garantie în privinta acuratetii, securitatii, utilitatii sau consecintelor utilizarii serviciilor oferite de www.imobiliareoltenia.ro. Serviciul si toate materialele aditionale sunt oferite fara nici o garantie suplimentara.

ÃŽn nici un caz, www.imobiliareoltenia.ro nu va putea fi considerata responsabila fata de dumneavoastra sau fata de o terta persoana în privinta oricarei daune, directe sau indirecte, pierdere de profit, si orice prejudiciu de orice natura, incluzând dar fara a se limita la: pierdere de profit, atingeri aduse imaginii comerciale, sub imperiul oricarei legislatii, si indiferent daca www.imobiliareoltenia.ro a fost notificat sau nu anterior în privinta posibilitatii producerii unor astfel de prejudicii. 

Legaturi catre alte site-uri

Noi furnizam legaturi catre site-uri în afara site-urilor noastre, precum si catre site-uri terte. Aceste site-uri nu sunt controlate de noi si noi nu ne vom asuma raspunderea pentru comportarea firmelor care sunt în legatura/asociate cu site-ul nostru. Înainte de a face cunoscute informatiile dvs. personale pe orice alte site-uri va sfatuim sa parcurgeti termenii si conditiile utilizarii acelor site-uri precum si specificatiile lor de securitate.

Probleme sau întrebari

Orice probleme legate de site-urile noastre vor fi luate în serios si vom încerca sa le rezolvam. Pentru orice alte întrebari legate de politica noastra de securitate a datelor, sau daca aveti probleme sau reclamatii, va rugam sa ne contactati la office@imobiliareoltenia.ro

Alte mentiuni

Sunteti de acord sa nu solicitati si sa nu cereti www.imobiliareoltenia.ro sau reprezentantilor sai nici un fel de dauna, raspundere, pierderi, costuri (incluzând dar fara a se limita la onorariul avocatilor si orice alte costuri de judecata), aparute în conexiune cu orice actiune în justitie bazata pe o încalcare a termenilor prezentului acord. Aceasta garantie din partea dumneavoastra ramâne în vigoare si dupa momentul încheierii relatiei dintre dumneavoastra si www.imobiliareoltenia.ro. 

Acest acord este guvernat de legislatia româna în vigoare. Intelegeti si sunteti de acord ca orice litigiu rezultat ca urmare a aplicarii termenilor si conditiilor cuprinse în prezentul acord, sa fie de competenta instantelor române de la sediul www.imobiliareoltenia.ro.

www.imobiliareoltenia.ro poate include numele de domeniu si logo-ul site-ului dumneavoastra în lista clientilor proprii, sau în diverse comunicate de presa.