Cateva cuvinte despre noi

Cateva cuvinte despre noi

Imobiliare Oltenia este portalul interactiv cu anunturi imobiliare si servicii imobiliare conexe cu acoperire pe judetele din intreaga regiune. Va punem la dispozitie anunturi imobiliare gratuite atat de la agentii, cat si de la particulari, cu oferte complete si actualizate, oferind o baza de date vasta, ce va facilita si optimiza procesul de cautare si gasire de proprietati imobiliare.

Portalul Imobiliare Oltenia prezinta cele mai bune oferte de inchirieri si vanzari de apartamente, case si vile, precum si de ansambluri rezidentiale, terenuri, spatii comerciale sau industriale. In plus, oferta Imobiliare Oltenia este completata si de anunturi gratuite cu servicii imobiliare conexe, de la constructii si amenajari interioare la certificate energetice, lucrari de cadastru sau asigurari, credite si consultanta juridica.

Cu o interfata interactiva si intuitiva, portalul de anunturi Imobiliare Oltenia ofera utilizatorilor posibilitatea unei cautari eficiente, bazata pe criterii atent selectate, care sa va defineasca cat mai exact cerintele, in scopul afisarii celor mai relevante anunturi pentru dumneavoastra.