Vânzare vilă în Târgu Jiu, strada Bicaz (model nonconformist)

Targu Jiu, jud. Gorj
ID anunt: 4548
230.000 EUR
sau 1.113.798 RON
Informatii generale anunt
Nr. camere 5 cam.
Nr. bai 4 bai
Suprafata utila 202 mp
Suprafata teren 504 mp
Niveluri imobil P+1E
ID anunt 4548
Locatie Targu Jiu, jud. Gorj
Categorie Vanzare Case / Vile
Pret 230.000 EUR
Ruben Draghici
Agent imobiliar
0730...
vezi tot numarul
Domina Imobiliare
Domina Imobiliare
Agentie imobiliara
Targu Jiu, jud. Gorj
Descriere anunt

Vă propunem spre vânzare casă situată în Târgu Jiu, în cartierul Bicaz, la doar o scurtă plimbare de 10 minute față de centrul orașului.


Vila este construcție nouă, structurată pe P+1E, cu o suprafață desfășurată de 297 mp și un teren aferent de 504 mp.


Proprietatea este delimitată perimetral din garduri opace, iar accesul se face din porțile principale. Compartimentarea a fost gândită pentru a oferi maxim de confort, fiind compusă din:


La parter, un living spațios open space de 41.93 mp, bucătărie 18.50 mp, baie 4.91 mp, spălătorie 8.17 mp, cămară 3.55 mp, camera centralei 8.22 mp, terasă 31.58 mp și garaj cu loc de parcare pentru 2 autoturisme cu o suprafață de 38.21 mp.


La etaj, 3 dormitoare matrimoniale împreună cu grup sanitar individual pentru fiecare dormitor și un dressing 5.81 mp.


Beneficiază de numeroase dotări de calitate precum: ventilație în elevație, un sistem folosit în Italia care presupune realizarea a două centuri așezate una în partea de jos și alta în partea de sus, cu aer între ele, acest sistem folosindu-se pentru a nu se forma igrasie și umezeală în casă. Planșeul de la primul nivel este din beton armat, iar cel de la etaj este din elemente ceramice Porotherm, astfel asigurând o izolație termică foarte bună și o garanție asupra rezistenței și calității construcției.


Pentru structura de rezistență a beneficiat de asistență tehnică a proiectantului pe toată perioada execuției. 


Casa dispune de un sistem de drenare a apei pluviale care este preluat de canalizare, iar acoperișul este tip terasă care are efecte benefice în privința duratei de viață a construcției și reducerii pierderilor de energie.


Izolația exterioară este realizată cu polistiren expandat cu grosime de 10 cm și tencuială decorativă cu teflon care oferă rezistență ridicată la pătare și murdărire, suprafețele fiind ușor de curățat, pereții păstrându-și strălucirea și  curățenia pentru mai mult timp.


La dotările de mai sus enumerăm și încălzirea în pardoseală, posibilitate pentru folosire centrală pe gaze naturale, peleți sau cărbune, tâmplărie din pvc Salamander, culoare gri antracit cu feronerie Rotto, garaj cu uși acționate electric, instalație termică cu posibilitatea de a regla temperatura în fiecare încăpere, glafuri din granit.


Vila oferă un aer luminos și elegant, bucurându-se de o atmosferă liniștită a unei zone rezidențiale de elită a orașului Târgu Jiu.


Vă așteptăm cu drag să o vizitați!

Utilitati
0,1,2,3,5,8,13,
Finisaje
0,1,3,
Trimite mesaj vanzatorului
Localizare pe harta
Curs valutar
1 EUR = 4,84 RON
1 USD = 4,35 RON
actualizat la 02.06.2020 07:26